Tamara Ecclestone paljasti miesihanteensa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Formula 1 -sarjan hallinnollisella johtajalla Bernie Ecclestonella on miljardien dollareiden omaisuus. Siivun kyseisestä rahapotista tulee aikanaan suurella todennäköisyydellä saamaan miehen esikoistytär Tamara Ecclestone, joka on tunnettu nimi viihdelehdissä.

Nyt 28-vuotias Tamara Ecclestone paljasti miesihanteensa Hello!-lehden haastattelussa. Bruneten mukaan hän ei voisi koskaan seurustella epäluotettavan miehen kanssa. Realitytähti etsiikin rinnalleen rehellistä ja huumorintajuista urosta, joka tulee hyvin toimeen hänen äitinsä kanssa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Ilman luottamusta ei ole mitään. Luottamus on todella tärkeää. Tarvitsen miehen, joka saa minut nauramaan, Tamara Ecclestone kertoi lehtihaastattelussa.

Neitokaisella onkin tilaa uudelle kumppanille, sillä hän muutti hiljattain Bel Airin luksusalueelle yhdeksän makuuhuoneen luksuslukaaliin. Tamara Ecclestone erosi taannoin poikaystävästään Omar Khyamista pettämisen takia. Sittemmin hän kertoi parisuhteensa seksielämän olleen väljähtänyttä.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.