Taylor Swiftin upea teko – toteutti syöpäsairaan faninsa unelman

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kantria ja poppia yhdistävä Taylor Swift on luonut menestyneen uran musiikkimaailmassa, vaikka ikää on vasta 23 vuotta. Neitokaisella on kymmeniä miljoonia faneja ympäri maailman. Swift kommunikoi ihailijoidensa kanssa muun muassa verkkoblogiensa välityksellä.

Nyt Taylor Swiftin uutisoidaan toteuttaneen erään syöpäsairaan faninsa suurimman unelman. Laulajatar tapasi viikonloppuna Michiganissa asuvan 17-vuotiaan Kayla Kincannonin, joka kärsii aivosyövästä. Kantritähti sai tietää teinitytön traagisesta kohtalosta internetissä. Fanin perhe perusti taannoin verkossa kampanjan, jonka avulla yritettiin herättää Swiftin huomio.

Kuva: Facebook, Kayla
Kuva: Facebook, Kayla

Laulajatar päättikin tavata vakavasti sairaan faninsa lounaan merkeissä. Hittikappaleita kirjoittaneen Taylor Swiftin kerrotaan antaneen teinitytölle muun muassa lahjakorin ja nimikirjoituksilla varustettuja valokuvia. Supertähdellä ei ollut kiire, sillä hän vietti aikaa Kayla Kincannonin ja hänen perheensä kanssa jopa tuntien ajan.

– Tämä lounas oli uskomaton! Taylor istui ja jutteli kanssamme kahden tunnin ajan. Olen niin kiitollinen Kaylan tiimille ja kaikille niille, jotka toteuttivat hänen unelmansa. Elämämme onnellisin päivä, tytön Brad-isä kirjoitti GossipCop-sivuston mukaan.

Taylor Swift on tavannut aiemminkin fanejaan henkilökohtaisissa tapaamisissa. Laulajatähti pyysi taannoin 18-vuotiaan Kevin McGuire -nimisen syöpäsairaan teinipojan kavaljeerikseen Vuoden 2012 ACM-musiikkigaalaan. Miesfani joutui kuitenkin perumaan osallistumisensa sairautensa takia. Supertähti lähetti viime vuonna myös kirjeen erään kuolleen sotilaan perheelle.

Amerikkalainen Taylor Alison Swift on huippusuosittu laulaja-lauluntekijä, joka aloitti uransa muusikkona jo 13-vuotiaana. Tähti on julkaissut viisi albumia, joista jokainen on saanut ylistystä niin kriitikoilta kuin faneilta. Uusin Red-albumi nousi nopeasti hitiksi, sillä sitä myytiin kolmen viikon aikana lähes 1,9 miljoonaa kappaletta. Swift lähtee Red-maailmankiertueelle maaliskuussa.