Burt Reynolds kiidätetty teho-osastolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Emmy-palkittu yhdysvaltalainen näyttelijälegenda Burt Reynolds oli taannoin vieroitushoidossa kipulääkeriippuvuutensa vuoksi. 76-vuotias näyttelijä on myös muun muuassa supertähti Clint Eastwoodin hyvä ystävä. Nyt mies on joutunut sairaalahoitoon.

Tunnettu elokuvatähti joutui sairalaan pahan flunssan takia. Viihdesivusto TMZ:n mukaan Reynoldsia hoidetaan floridalaisen sairaalan teho-osastolla. Menestysnäyttelijän edustajan mukaan tämä oli ollut sairaana muutamia päiviä ennen sairaalaan joutumistaan.

Edustaja kuitenkin kertoo sivustolle, että suosikkinäyttelijän odotetaan paranevan täysin. Reynolds oli lääkäreiden mukaan kärsinyt sairaalaan saapuessaan pahasta nestehukasta. Menestysnäyttelijä on ennenkin kärsinyt terveysongelmista, sillä hän on monen muun näyttelijän tavoin ollut hoidettavana lääkeriippuvuuden johdosta.

Floridassa sijaitsevassa Hanley Centerissä taannoin hoidettavana ollut Burt Reynolds päätyi vieroitukseen kaaduttuaan asunnossaan ja loukkaannuttuaan kaatumisen seurauksena. Hän myönsi olevansa koukussa kipulääkkeisiin, ja lääkärit pelkäsivät tähden kärsivän mielenterveydellisistä ongelmista riippuvuutensa takia.