Karmaiseva moka! Näyttelijätär oli ajaa poikaystävänsä yli

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohukaunotar Helen Flanagan tunnetaan paitsi vähäpukeisista kuvistaan, myös ajoittaisista Twitter-mokistaan. Taannoiset verkossa levinneet asekuvat suututtivat muun muassa Connecticutin koulusurmasta järkyttyneitä ihmisiä.

Nyt muodokas blondi on jälleen kunnostautunut mokailussa. 22-vuotias Helen ei ilmeisesti ole järin taitava autokuski, ja hän avautuikin asiasta Twitter-palvelussa. Huonojen ajotaitojen uhriksi joutui neidon futarirakas, Scott Sinclair.

– Ajoin melkein poikaystäväni yli tänään, kun laitoin auton peruutusvaihteen päälle. En tajunnut, että hän oli ottamassa takaluukusta matkalaukkuaan pois, tunnusti Helen blogissaan.

Saman päivän aikana neitokaisella oli omien sanojensa mukaan muitakin ongelmia. Hän muun muassa etsiskeli kaksi tuntia autollaan postitoimistoa, koska ajoi aluksi väärään toimipisteeseen Macclesfieldissä. Julkkistähti kertoi saaneensa muilta autoilijoilta ilkeitä katseita mutkittelevan ajotyylinsä takia.

Äskettäin kurvikas blondi tähditti muiden brittitähtien kanssa I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -realityohjelmaa. Kyseisessä sarjassa nähtiin myös muun muassa nyrkkeilijäkomistus David Haye. Seitsemänneksi kisassa sijoittunut Flanagan kuvasi kokemustaan viidakossa elämisestä melkoisen rankaksi.