Komediasarja floppasi rajusti: ”Surullista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Krysten Ritter tuli tunnetuksi vuonna 2009 ensi-iltansa saaneen Himoshoppaajan salaiset unelmat -elokuvan ansiosta. Neitokainen on viime aikoina tähdittänyt ABC-kanavan Asunto 23 -komediasarjaa.

Nyt 30-vuotias Krysten Ritter joutuu kuitenkin etsimään itselleen uudenlaisia haasteita työrintamalla, sillä hänen komediasarjansa kerrotaan flopanneen pahasti. Asunto 23 -ohjelma lopetetaan, koska sillä ei ole ollut ABC-kanavan johtajien mukaan tarpeeksi katsojia, uutisoi Female First -sivusto.

Ohjelmaa on esitetty yhden kauden ajan, ja sen olisi ollut alunperin tarkoitus saada myös toinen kautensa. Ritterin lisäksi sarjaa tähditti muun muassa Dawson’s Creek -teinisarjan komistus James van der Beek. Kaunotar kommentoi tilannetta Twitter-blogissaan.

– Rakkaat fanit, surullista vahvistaa, että se on totta. Asunto 23 -ohjelma lopetetaan. Kiitos paljon tuestanne, kirjoitti Krysten Ritter blogiinsa.

Krysten Ritter teki ennen näyttelijän uraansa mallintöitä. Hän kiinnostui New Yorkiin muutettuaan enemmän näyttelemisestä, ja nimeää esikuvikseen Katharine Hepburnin, Juliette Lewiksen ja Lucille Ballin. Neito on esiintynyt muun muassa elokuvissa Killing Bono, Life Happens, Vamps ja What happens in Vegas.