Nainen levitti huhuja Marilyn Mansonista – asianajajat iskivät takaisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marilyn Manson, oikealta nimeltään Brian Hugh Warner, tunnetaan Marilyn Manson -yhtyeen johtohahmona. Miehen taiteilijanimi koostuu hänen ihannoimistaan Marilyn Monroesta ja Charles Mansonista. Manson kiersi taannoin Eurooppaa yhdessä Rob Zombien kanssa.

Viime vuonna mediassa kiersi huhu, jonka mukaan kauhurokkari olisi kosinut rock-viettelijättäreksi itseään kuvailevaa Seraphim Ward -nimistä naista. Marilyn Manson tai hänen edustajansa eivät koskaan varmistaneet huhun todenperäisyyttä, mutta tarina julkaistiin silti monissa suurissakin julkaisuissa tositarinana.

Marilyn Manson itse ei ole perättömistä tarinoista ylpeä, ja hän syyttääkin nyt Seraphim Wardia väärien huhujen levittämisestä helpon julkisuuden toivossa. TMZ-verkkosivuston mukaan tähden lakimiehet ovat nyt lähestyneet naista kirjeellä, jossa häneltä vaaditaan julkista anteeksipyyntöä perättömistä tarinoista. Seraphim Wardin kerrotaan myös väittäneen julkisuudessa Mansonin olevan muun muassa rasisti ja natsisympatisoija.

Marilyn Manson –yhtye toimi suosionsa alkuvaiheessa nimellä Marilyn Manson & The Spooky Kids. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa albumia. Sen jäseninä toimivat Marilyn Manson, Kenny ”Ginger Fish” Wilson, Jeordie ”Twiggy Ramirez” White, Chris Vrenna ja Andy Gerold. Yhtye tunnetaan esimerkiksi kristinuskoa ja Yhdysvaltoja kovalla kädellä kritisoivista sanoituksista ja esiintymisestä.