Serena Williamsin nilkka vääntyi – kuva ei heikkohermoisille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tennistähti Serena Williams nähdään aika ajoin viihdelehtien palstoilla näyttävissä kuvissa, sillä neitokainen saa menestyneen peliuransa lisäksi ihailua muodokkaan vartalonsa vuoksi. Williams päivittää usein Twitter-blogiaan muun muassa kuvajulkaisujen merkeissä.

Nyt 31-vuotias Serena Williams on julkaissut verkossa otoksen, jossa hän esittelee nilkkavammaansa. Neitokaisen nilkka vääntyi viime viikolla erään pelin aikana. Tennistähti jatkoi pelaamista Australian Open -turnauksessa loukkaantuneella nilkalla. Hän putosi kuitenkin turnauksesta hävittyään 19-vuotiaalle Sloane Stephensille.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nettikuvassa Serena Williamsin pahasti vääntynyt nilkka on turvonnut niin pahasti, ettei se edes muistuta ihmisen jalkaa. Kuvatekstin mukaan nilkkavamma on ollut kivulias.

Serena Williams aloitti tennisuransa jo vuonna 1995. Sittemmin hän onkin saavuttanut monia merkittäviä voittoja urallaan. Urheilumaailman tähdeksi hän nousi aikoinaan yhdessä siskonsa Venus Williamsin kanssa. Serena Williams on voittanut urallaan muun muassa kultaisen olympiamitalin peräti kahdesti. Hän seurusteli taannoin kahden vuoden ajan räppäri Commonin kanssa. Viime aikoina hänet on yhdistetty ohjaaja Brett Ratneriin.