Denise Richards murtui suru-uutisesta: ”Menetimme rakkaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär ja mallikaunotar Denise Richards tunnetaan elokuvauransa lisäksi Charlie Sheenin entisenä vaimona. Pariskunta oli yhdessä neljän vuoden ajan. Heillä on kaksi tytärtä, kahdeksanvuotias Sam ja seitsemänvuotias Lola. Eronneet tähdet ovat kuitenkin hyvissä väleissä.

Nyt 41-vuotias Denise Richards elää surullisia aikoja, sillä hänen rakas lemmikkikoiransa on menehtynyt. Perheenäiti julkaisi hiljattain Twitter-blogissaan kuvan, jossa nähdään hänen Hank-niminen ranskanbulldogginsa. Naisen mukaan Hank-koira menehtyi aiemmin tässä kuussa 13-vuotiaana. Richards tulee ikävöimään karvaista perheenjäsentään.

– Menetimme rakkaan ja uskollisen Hank-koiramme viime yönä… Tulen ikävöimään häntä niin paljon. Hank oli kanssani 13 vuoden ajan. Paras koira ikinä, Denise Richards kirjoitti verkossa.

Richards erosi Charlie Sheenistä jo vuosia sitten. Pian eron jälkeen hänet nähtiin muun muassa Bon Jovi -yhtyeen kitaristin Richie Samboran kainalossa. Alkuvuodesta 2011 hän tapaili rokkari Nikki Sixxiä. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon. Hän näytteli äskettäin yhdessä jaksossa 90210-nuortensarjassa.