Jodie Marsh pukeutui nahkaremmiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Useat viihdetaivaan tähdet ovat innostuneet viime vuosina poseeraamaan villin seksikkäissäkin kuvissa. Taannoin esimerkiksi Adrianne Curry, Lady Gaga, Dita von Teese ja Coco Austin esiintyivät valokuvissa bondage-henkisissä asuissa.

Nyt joukkoon on liittynyt 34-vuotias brittijulkkis Jodie Marsh. Kehonrakentajanakin tunnettu neitokainen nähdään uusissa Twitter-kuvissaan naruista koostuvassa seksikkäässä asussa, joka ei peittele tähden vartaloa. Punapää pitelee otoksissa kiinni silikoneistaan peittäen rintansa käsillään. Tähden asu muistuttaa hurjasti The Fifth Element – puuttuva tekijä -elokuvan Leeloo-hahmon paljastavaa rooliasua.

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.

Uusimmat