Jodie Marsh pukeutui nahkaremmiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Useat viihdetaivaan tähdet ovat innostuneet viime vuosina poseeraamaan villin seksikkäissäkin kuvissa. Taannoin esimerkiksi Adrianne Curry, Lady Gaga, Dita von Teese ja Coco Austin esiintyivät valokuvissa bondage-henkisissä asuissa.

Nyt joukkoon on liittynyt 34-vuotias brittijulkkis Jodie Marsh. Kehonrakentajanakin tunnettu neitokainen nähdään uusissa Twitter-kuvissaan naruista koostuvassa seksikkäässä asussa, joka ei peittele tähden vartaloa. Punapää pitelee otoksissa kiinni silikoneistaan peittäen rintansa käsillään. Tähden asu muistuttaa hurjasti The Fifth Element – puuttuva tekijä -elokuvan Leeloo-hahmon paljastavaa rooliasua.

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.