Kim Kardashian lihoo silmissä: ”Himoitsee karkkia, piirakkaa ja jäätelöä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailman seuratuimpien julkkiskaunottarien joukkoon lukeutuva Kim Kardashian odottaa parhaillaan esikoislastaan, jonka biologinen isä on räppäri Kanye West. Realitytähti on saanut huikeita tarjouksia erilaisilta raskaustuotteita tarjoavilta yrityksiltä.

Nyt 32-vuotiaan Kim Kardashian kerrotaan pelkäävän suunnattomasti sitä, että hänen vartaloonsa kertyy liian paljon ylimääräisiä raskauskiloja. Realitytähti syökin jo kahden edestä, ja hän himoitsee herkkuruokia. Kim muun muassa voisi syödä jatkuvasti karkkia, piirakoita ja jäätelöä. Neitokainen yrittää kuitenkin käydä aktiivisesti kuntosalilla pitääkseen kilot kurissa.

– Kim syö kahden edestä. Hän himoitsee herkkuja, mutta yrittää pitää vartalonsa kunnossa, jotta hänestä ei tule ylipainoista raskausäitiä, lähde paljasti HollywoodLife-sivustolle.

Kim Kardashianin mukaan hän on todella onnellinen raskaudestaan, sillä hän on kärsinyt samoista hedelmöitysongelmista kuin hänen Khloe-siskonsa. Realitytähti paljasti äskettäin televisiohaastattelussa haaveilevansa avioliitosta poikaystävänsä ja lapsensa tulevan isän kanssa.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivän ajan. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.