Näin vuonna 2012 onnistuttiin – katso huikea video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nettiin ladataan usein mokakoosteita, joissa nähdään kuinka ihmiset ovat onnistuneet mokailemaan mitä ihmeellisimmillä tavoilla. Nyt vuodesta 2012 on tehty huikea video, jossa näytetään mokailujen sijaan vuoden aikana tapahtuneita näyttäviä onnistumisia.

Videolla muun muassa nähdään, kuinka mies onnistuu heittämään koripallon koriin ilmalaivasta käsin. Myös Monster Truck -auton hurjat voltit ovat päätyneet videolle. Koosteessa nähdään myös häikäisevän taidokkaita akrobatialiikkeitä, kuten voltteja ja hyppyjä.

Erikoisimmista pätkistä videolla lienee eräs, jossa mies ratsastaa onnistuneesti virtahevon päällä. Koosteeseen on päätynyt myös huimapäinen mies, joka hipelöi puhelintaan seistessään liikkuvan moottoripyörän päällä. Erittäin näyttävä ja vaikuttava videokooste on kerännyt jo yli miljoona katselukertaa YouTubessa.