Taylor Swift yritti pokata maailman seksikkäimmän miehen – pyysi treffeille!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Taylor Swift kirjoittaa kappaleita epäonnistuneista parisuhteistaan. Neitokaisen kerrottiinkin jo rustanneen useita erobiisejä One Direction -poikabändin popparista Harry Stylesista. He nimittäin erosivat hiljattain riitaisissa merkeissä.

Nyt 23-vuotias Taylor Swift on kuitenkin ottanut jo kaiken irti sinkkuelämästään. Laulajattaren nimittäin kerrotaan iskeneen silmänsä Kauhea kankkunen -elokuvan päätähteen Bradley Cooperiin, joka äänestettiin myös taannoin maailman seksikkäimmäksi mieheksi.

Swift ei aikaillut, vaan pyysi kaveriaan Jennifer Lawrencea välittämään treffikutsun näyttelijäkomistukselle Golden Globe -gaalassa. Vain muutama viikko sitten tyttöystävästään Zoe Saldanasta eronnut Bradley Cooper ei kuitenkaan ole kiinnostunut laulajattaresta. Hän kieltäytyikin kohteliaasti treffikutsusta.

– Bradley ei todellakaan halua yhteen Taylorin kanssa. Taylorilla on sarjadeittaajan maine. Bradley ei halua seurustella 16 vuotta nuoremman kanssa, lähde paljasti Radar Online -sivustolle.

Taylor Swift ja Harry Styles erosivat vuoden 2013 alussa, kun heidän lemmenlomansa Karibialla päättyi rajuun sanaharkkaan. Laulajattaren kerrotaan nalkuttaneen jatkuvasti popparille tämän naisseikkailuista. Swift joutui eron jälkeen perumaan Venetsian lomamatkan, jonka hän oli suunnitellut Stylesin 19-vuotissyntymäpäiviksi. Poptähti oli muun muassa varannut pariskunnalle luksushotellin ja yksityisen gondolin romanttisen kaupunkiloman ajaksi.