The Pussycat Dolls tekemässä paluun? ”Kaikki on mahdollista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poppari-tanssija Nicole Scherzinger tunnetaan muun muassa Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmona ja perustajana. Yhtye on myynyt yli 54 miljoonaa levyä, mikä tekee heistä yhden kaikkien aikojen menestyneimmän tyttöbändin. Viime aikoina mediassa on liikkunut huhuja Pussycat Dolls -yhtyeen taannoisen hajoamisen syistä.

Nyt 34-vuotias Nicole Scherzinger on paljastanut haaveilevansa Pussycat Dolls -yhtyeen paluusta. Laulajattaren mukaan hän ikävöi ja rakastaa entisiä bänditovereitaan. Neitokainen uskookin paluun olevan mahdollinen tulevaisuudessa.

– En näe mitään syytä siihen, miksi emme tekisi paluuta tulevaisuudessa. Rakastan tyttöjäni ja ikävöin heitä, Nicole Scherzinger kertoi Kiss FM -radiokanavalle.

Pussycat Dolls -yhtyeen naisjäsenistö vaihtui aikoinaan kiivaaseen tahtiin. Nicole Scherzingerin on väitetty käyttäytyneen bänditovereitaan kohtaan välinpitämättömästi. Laulajatar halusi olla yksin parrasvaloissa, ja pitää muut jäsenet varjossa. Yhtyeen väitettiin hajonneen muun muassa siksi, että Nicole Scherzinger kadehti vaaleahiuksista bänditoveriaan Ashley Robertsia.

Entisen jäsenen Carmit Bacharin mukaan Nicole Scherzinger oli kateellinen bänditoverilleen muun muassa tämän ulkonäön ja vaaleiden hiusten vuoksi. Nainen nimittäin pelkäsi, että Ashley Roberts tulee varastamaan valokeilan näyttävien ”vaaleiden hiustensa ja sinisten silmiensä” ansiosta. Nicole Scherzinger on myös väittänyt, että hän lauloi 95 prosenttia tyttöbändin kappaleista.

Pussycat Dolls -yhtye nousi maailmanlaajuiseen suosioon Don’t Cha -hittikappaleen myötä. Läpimurtonsa aikaan kokoonpanossa esiintyivät Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta, Carmit Bachar ja Melody Thornton. Sittemmin bändi hajosi ja sen manageri Robin Antin kasasi yhtyeen uudelleen tuoreilla jäsenillä.