Poliisi voimaton – julkkisten piinalle ei näy loppua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähti Chris Brownin ja Rihannan on-off -suhde on yksi tämän hetken puhutuimmista viihdemaailman romansseista. Pariskunnan huhuttiin taannoin eronneen kolmannen osapuolen takia. Heidät on kuitenkin sittemmin kuvattu useaan otteeseen läheisissä tunnelmissa.

24-vuotias Chris Brown on kuitenkin nyt otsikoissa hieman erilaisissa merkeissä. Hän on tuorein Los Angelesissa asuva tähti, joka on joutunut häirikkösoiton uhriksi. Viranomaiset saivat maanantaina hätäpuhelun, jonka mukaan nainen ja mies olisivat tapelleet talossa, ja mies olisi etsinyt parhaillaan asetta. Poliisit eivät kuitenkaan löytäneet paikan päältä jälkiäkään aseistetusta miehestä tai tappelusta. TMZ-verkkosivuston mukaan Chris Brown ei ollut hälytyksen aikaan kotona.

Chris Brownin kotiin tehty väärä hälytys on viimeisin lukuisista häirikkösoitoista, jotka kohdistuvat julkkiksiin. Vastaavanlainen hälytyspuhelu aiheutti hiljattain massiivisen poliisioperaation Tom Cruisen kotiin. Myös muun muassa Justin Bieber, Kris Jenner ja Ashton Kutcher ovat joutuneet häirikkösoittajien uhriksi. Poliisi on perustanut erityisen tutkijaryhmän selvittämään pilasoittojen lähdettä.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Heidät bongattiin äskettäin katsomassa koripallo-ottelua hempeissä tunnelmissa.