Emma Stone riisui paitansa – tulos päätyi lehden kanteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Emma Stone nähdään valkokankaalla seuraavaksi Gangsterisota-elokuvassa. 24-vuotias tähti tunnusti hiljattain pelkäävänsä paparazzeja, sillä hänen mukaansa he piilottelevat Los Angelesissa joka puolella.

Yleensä julkisuudessa melko säädyllisesti pukeutuva näyttelijäkaunotar yllättää nyt W-lehden rohkeassa kansikuvassa. Hollywoodin uudeksi tyyli-ikoniksikin lehdessä kutsuttu Emma Stone kaunistaa tuoretta kantta istuen sängyn päällä mustissa, olkaimettomissa rintaliiveissä.

emmastone27012013

Emma Stone deittailee nykyään The Amazing Spider-Man -elokuvan vastanäyttelijäänsä Andrew Garfieldiä. Pariskunnan lempi leiskahti yhteisissä kuvauksissa, ja sittemmin heidät on nähty monesti punaisella matolla yhteiskuvissa. Stone tähdittää tulevaisuudessa elokuvia Gangster Squad, Movie 43 ja The Croods.