Helen Flanagan on näyttävä bikinikissa

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohujulkkis Helen Flanagan herätti äskettäin hämmennystä väittämällä sosiaalisessa mediassa tehneensä varkauden ja anastaneensa halvan H&M-kukkamekon kuvauksista. Sittemmin neidon kerrottiin kuitenkin maksaneen mekosta.

Nyt 22-vuotias realitytähti on julkaissut Twitter-blogissaan seksikkään bikinitoksen, jossa Helen nähdään valkoisessa uima-asussa. Blondi neitokainen pitää idolinaan Marilyn Monroeta, ja onnistuu itsekin muistuttaman hieman muodokasta seksisymbolia kurvikkaan olemuksensa myötä. Hieman samanlaiset muodot ovat myös esimerkiksi Kate Uptonilla, joten neitokaisten suosion nousun myötä langanlaihojen mallikaunottarien aika voi olla pian historiaa.

Kuva: Twitter, Helen Flanagan
Kuva: Twitter, Helen Flanagan

Äskettäin Helen Flanagan aiheutti kohun sosiaalisessa mediassa lisäämällä Twitter-blogiinsa vanhoja valokuvia Marilyn-henkisistä kuvauksista, joissa hän piteli asetta ohimollaan. Otokset järkyttivät Connecticutin koulusurmasta toipuvia ihmisiä. Monet pitivätkin tähteä sangen typeränä kyseisten kuvien lisäämisen takia. Flanagan poisti ne pahoitteluiden kera blogistaan.