Jennifer Lopez avautuu erostaan: ”Elämäni kamalinta aikaa”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Latinokaunotar Jennifer Lopez seurustelee nykyisin toyboy-komistus Casper Smartin kanssa. Pariskunnalla on 18 vuoden ikäero. Lopez kertoi äskettäin ihmettelevänsä sitä, miksei hänen poikaystävänsä etsi ikäistään seuraa.

Nyt 43-vuotias Jennifer on avautunut vaikeasta erostaan laulajamiehestään Marc Anthonystä. Äskettäin avioeron läpikäynyt laulajatar kertoi tunteistaan Katie Couricin televisio-ohjelmassa. Laulajakaunotar kuvasi äskettäin Parker-elokuvan, jossa hän näyttelee juuri eronnutta naista, ja Lopezin mukaan elokuva heijasti hänen omaa eroansa.

– Hän käy läpi elämänsä kamalinta aikaa, ja sillä hetkellä kun tein elokuvaa, tunsin samoin, Jennifer Lopez kertoo roolihahmostaan Katie Couricille.

Latinokaunottaren mukaan hänen oli eron aikana vaikeaa nousta ylös sängystä. Lopez kuitenkin sanoo, että lasten kanssa eläessä on vain noustava ylös ja peiteltävä tunteitaan. Samaisessa haastattelussa kaunotar myös paljasti pelänneensä kuvata Parker-elokuvan kohtausta, jossa hän strippaa Jason Stathamin esittämän Parker-hahmon edessä.

Musiikkimaailman menestyneimpien laulajatähtien joukkoon lukeutuva Jennifer Lopez erosi taannoin aviomiehestään Marc Anthonystä seitsemän vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Entisellä pariskunnalla on kaksoset Emme ja Maximilian, jotka syntyivät vuoden 2008 helmikuussa.