Pippa Middleton etsii rakkautta – täydellinen mies kiikarissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Pippa Middletonin peppu sai aikoinaan massiivisen mediahuomion siskonsa Kate Middletonin ja prinssi Williamin häissä. Sittemmin 29-vuotias seurapiirineito julkaisi Celebrate-kirjan, joka osoittautui flopiksi.

Nyt seuratun kaunottaren kerrotaan hakevan itselleen seuraa tosimielessä. Pippa tutustui vastikään belgialaisiin miljardööreihin, Cedric ja William Frereen. Naisen ystävät sanovatkin, että miekkosten avustuksella julkkistähti pääsee parhaimpiin piireihin miesjahtia ajatellen.

– Pippa pyrkii tosissaan löytämään täydellisen miehen. Hän osaa luovia tiensä oikeisiin piireihin ja belgialaiset pojat ovat esimerkki hänen kyvyistään. Pallo on hänellä, kertoi lähde Breaking News -lehdelle.

Pippan uudet tuttavuudet ovat jo ehtineet aiheuttaa närää ihmisissä, kun neidon kerrottiin osallistuneen huippurikkaiden veljesten kanssa metsästysretkelle. Kyseisellä reissulla tapettiin kuusi villisikaa ja yhdeksän hirveä. Eläinaktivistit ovat kommentoineet Pippan metsästysaktiviteetteja ”verenhimoisena ajojahtina”.

Pippa Middleton vei ikimuistettavasti huomion siskonsa Kate Middletonin kuninkaallisissa häissä vuonna 2010, kun naisen takamus nousi median kiinnostuksen kohteeksi. Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti taannoin ihastuksensa Pippa Middletoniin, ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti pepustaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa. Taannoin eräs nainen jopa meni kauneusleikkaukseen näyttääkseen Pippalta.