18-vuotias Tom Daley valittiin kuumimmaksi urheilutähdeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lehdet ja verkkosivustot järjestävät vuosittain runsaasti erilaisia äänestyksiä, joissa listataan viihdemaailman kuumimpia mies- ja naistähtiä. Heat-lehti kyseli äskettäin lukijoiltaan, kuka julkkiskomistus ansaitsee vuoden 2013 Hottest Hunk -tittelin.

Voittaja on nyt selvinnyt. Ykköspaikalla nimittäin komeilee 18-vuotias uimahyppääjä Tom Daley, joka on voittanut lukuisia kultamitaleja urallaan. Brittiläinen olympiaurheilija nähdään parhaillaan televisiossa Splash!-realitysarjassa, jossa hän opettaa julkkiksille uimahyppyä. Daleyn mukaan äänestyksen voittaminen tuntuu epätodelliselta.

– En pidä itseäni seksisymbolina. Olen vain tavallinen ihminen, joka käy edelleen koulua ja treenaa 30 tuntia viikossa. On kuitenkin upeaa, että minut äänestettiin voittoon. Kiitos äänestäjille, Tom Daley kommentoi.

Heat-lehden toimitusjohtaja Lucie Cave on myös innoissaan uimahyppääjän voitosta.

– Olen ilahtunut siitä, että universumin kuumin mies on brittiläinen. Sekin on plussaa, että hän käyttää Speedo-uimahousuja elääkseen. Heat-lehden lukijoilla on pettämätön miesmaku, Lucie Cave kommentoi.

Nuorukainen ohitti kuumimpien miestähtien äänestyksessä futistähti David Beckhamin, joka on jo vuosien ajan pysytellyt samantyyppisten äänestysten kärkikaartissa. Kolmanneksi kuumimmaksi mieheksi lukijat valitsivat Hollywood-tähti Channing Tatumin, joka on nähty muun muassa romanttisissa draamaelokuvissa.

Neljänneksi äänestettiin High School Musical -teinielokuvista aikoinaan supertähdeksi noussut Zac Efron. Muita Top 10 -listalle yltäneitä miestähtiä ovat Ryan Goslin, Harry Styles, Taylor Lautner, Zayn Malik, Olly Murs ja Johnny Depp.