Victoria Silvstedt poseeraa Twitterissä – silikonit pitsin peitossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt on jo 40 ikävuottaan lähestyvä silikonikaunotar. Neito jaksaa yhä vain poseerata paljastavissa kuvissa, ja hänet nähtiinkin äskettäin saksalaisen Bonprix-verkkokaupan kuvissa rivoissa alusvaatteissa.

Nyt uhkea blondi on saanut omaa nimeään kantavan Very Victoria Silvstedt -alusvaatekokoelman Marie Meili-alusvaatemerkille. Glamourmalli julkaisi Twitter-blogissaan näytteen tulevasta kokoelmasta. Otoksessa Victoria nähdään vihertävän sävyisissä alusvaatteissa, jotka imartelevat hänen kurvikasta kroppaansa.

– Olen niin tyytyväinen ensimmäiseen alusvaatekokoelmaani, kirjoitti tähti blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.