Shokkikäänne: X Factor -kilpailija kuoli koelauluissa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Television laulu- ja kykyjenetsintäkilpailuissa nähdään usein dramaattisia käänteitä ja suuria tunteita. Australian X Factor -kilpailussa on kuitenkin sattunut varsin ikävä tapaus, jota tuskin kukaan olisi osannut odottaa.

Koelauluun valmistautunut 33-vuotias mies nimittäin menehtyi odotellessaan esiintymisvuoroaan. Australian X Factor -alkukarsinnat järjestettiin Sydney Cricket Ground -areenalla. Uhri harjoitteli areenan ulkopuolella esitystään, kun hän yhtäkkiä kaatui maahan. Paikalle saapuneet ensihoitajat yrittivät elvyttää miestä, mutta häntä ei saatu enää virkoamaan.

Silminnäkijöiden mukaan mies näytti pahoinvoivalta kohtausta edeltävinä hetkinä. Uhrin nimeä ei ole paljastettu, mutta The Sun -lehden mukaan mies oli kotoisin Uudesta Seelannista. Kilpailijan kuolinsyyksi epäillään tässä vaiheessa sydänkohtausta.