Adam Levine pukeutumisestaan: ”Näytän ihan hullulta”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levine on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa The Voice -laulukilpailun tuomaripestinsä merkeissä. Muusikko tullaan näkemään tänä vuonna Can a Song Save Your Life? -elokuvassa muun muassa Keira Knightleyn ja Mark Ruffalon kanssa.

Nyt 33-vuotias Levine on noussut otsikoihin erikoisen pukeutumistyylinsä vuoksi. Rokkari kertoi Men’s Health -lehden haastattelussa, kuinka hän tykkää vapaapäivinään pukeutua joogahousuihin. Levine ei kuitenkaan usko näyttävänsä erityisen hyvältä housuissaan.

– Rakastan sitä kun herään, heitän päälleni joogahousut ja hengailen koko päivän näyttäen ihan hullulta, Adam Levine kertoo tyylitajustaan.

Muusikko kuitenkin kertoo nauttivansa siitä, että voi seuraavana päivänä taas pukeutua pukuun ja näyttää bisnesmieheltä. Levinen mukaan hän rakastaakin vaihtelua pukeutumisessaan. Samaisessa haastattelussa komistus myös paljasti uskovansa joogan olevan suurimmalta osalta hänen menestyksensä takana.

Moves Like Jagger –hittikappaleen esittäjä ja Grammy-palkittu Maroon 5 perustettiin vuonna 1994. Yhtyeen keulahahmo Adam Levine seurusteli pitkään venäläissyntyisen huippumallin Anne Vyalitsynan kanssa, mutta pariskunta erosi viime vuonna. Muusikon huhuttiin äskettäin ostaneen hulppean 4,8 miljoonan dollarin, eli 3,8 miljoonan euron, lukaalin Beverly Hillsistä.