Claudia Romanin bikinipeppu värikkäänä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani nousi viime vuonna seuratuimpien julkkiskaunotarten kärkijoukkoon poseerattuaan usein paljastavissa asuissa. Seksikkäimmäksi futisfaniksi nimetty Claudia on esitellyt muun muassa alaselänsä tatuointiaan bikinikuvissa.

Nyt 30-vuotias Claudia Romani ikuistettiin paparazzien kameroille Floridan Miami Beachillä. Brunette oli kuvaamassa Jersey Shore -realityohjelmasta tutun Jenni ”Jwoww” Farleyn suosittujen rusketustuotteiden mainoskuvia. Mukana kuvauksissa oli myös brittiläinen mallineitokainen Precious Muir.

Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.