Katie Price puolialastomana rannalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen kohujulkkis ja povipommi Katie Price meni äskettäin pikavauhtia kihloihin ja naimisiin strippaaja Kieran Haylerin kanssa. Katie Price ei ilmeisesti halunnut rusketusrajoja ylävartaloonsa häämatkallaan, sillä hän heitti bikinien yläosansa pois.

Realitykaunotar ottikin aurinkoa yläosattomissa ja peitti nänninsä käsillään. Rintansa paljastanut julkkistähti ei kuitenkaan välittänyt kuvaajista, kun hän nousi ylös aurinkotuolistaan.

Katie Price paljasti äskettäin menneensä kolmannen kerran naimisiin ennustajan vinkin vuoksi. Naisen mukaan eräs selvännäkijä neuvoi povipommia astumaan alttarille Kevin-nimisen henkilön kanssa. Pricen poikaystävän Kieranin nimi alkoi samalla kirjaimella, joten hän uskoi sen olevan kohtaloa.

Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.