Näitä asioita naiset eivät voi sietää

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Miesten ja naisten väliset erot ovat usein keskustelun kohteena. Nyt miehetkin pääsevät kurkistamaan naisten ajatusmaailmaan, sillä Daily Mail -lehti on koonnut listan asioista, joita erityisesti naiset eivät voi sietää.

Kattavassa listassa on kommentoitu lähestulkoon jokaista elämän osa-aluetta. Esimerkiksi legojen päälle astuminen paljain jaloin saa jokaisen naisen raivon päälle. Myös hiusten tarttuminen huulikiiltoon on asia, joka saa naisen kuin naisen hermostumaan.

Lehden listalle ovat päätyneet myös ihmiset, jotka hidastelevat raha-automaateilla juuri silloin, kun haluaisit itse vain nostaa nopeasti rahaa. Naisten hermoille käyvät miehet, jotka istuvat julkisissa kulkuvälineissä jalat leveässä haara-asennossa. Tämän seurauksena nainen joutuukin usein itse istumaan pienessä tilassa nurkkaan ahtautuneena.

Myös viimeisen maitotipan viejät saavat neitokaiset hermostumaan alta aikayksikön. Listalle on päätynyt myös täydellisesti lakattujen kynsien pilaava nöyhtä, joka leijailee kiinni vastalakattuun kynteen. Naisten hermojen päälle käy usein myös pyykkien sekaan jäänyt nenäliina, joka tunnetusti levittää kaikkiin pyykkeihin valkoisia paperinpaloja. Ollalla pysymätön olkalaukku saa myös maininnan hermostuttavalla valumisellaan.