Liberty Ross ja Rupert Sanders erosivat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde jäi väliaikaisesti tauolle pettämisskandaalin takia. Kristen Stewart ikuistettiin paparazzikuviin, joissa hän suuteli Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajaa Rupert Sandersia.

Kuvien leviämisen jälkeen sekä Stewartin suhde Robert Pattinsonin kanssa että Rupert Sandersin suhde vaimoonsa Liberty Rossiin joutuivat tauolle. Twilight-pariskunta on sittemmin jo palannut yhteen. Nyt Sandersin ja tämän mallivaimon Rossin suhde on kuitenkin saanut viimeisen naulan arkkuunsa, sillä pariskunta on ajautunut avioeroon.

Radar Online -sivuston mukaan Liberty Ross haki avioeroa miehestään. Avioerohakemuksessaan malli vaatii pariskunnan kahden lapsen yhteishuoltajuutta ja elatusmaksuja. Kohuohjaaja Sanders on sittemmin itsekin hakenut eroa vaimostaan, vaatien Rossin tavoin lasten yhteishuoltajuutta. Vielä vähän aikaa sitten pariskunnan uutisoitiin yrittävän pelastaa suhteensa terapian avulla.

Stewart myönsi alunperin pettäneensä Pattinsonia jo 24 tunnin sisällä kohukuvien leviämisen jälkeen, mutta se ei estänyt ihmisiä kehittelemästä salaliittoteorioita. Yhden teorian mukaan Sanders olisi mallivaimonsa kanssa kiristänyt Stewartia saadakseen potkua omille urilleen. Liberty Rossin väitetään hyötyneen pettämiskohun saamasta julkisuudesta saamalla esimerkiksi tarjouksia elokuvarooleista.