Precious Muir pulahti mereen – bikinien alaosa valahti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jersey Shore -realitysarjan tähti Jenni ”Jwoww” Farley on menestynyt bisnesnaisena, sillä esimerkiksi hänen rusketustuotesarjansa on huippusuosittu. Saman tuotteen tuorein mallikasvo Precious Muir on nyt noussut otsikoihin upean bikinivartalonsa vuoksi.

Precious Muir poseerasi äskettäin rusketustuotteiden mainoskuvissa yhdessä italialaisen mallikaunottaren Claudia Romanin kanssa. Tumma neitokainen bongattiin kuvausten lomassa pulikoimassa meressä Floridan Miami Beachilla. Neitokaisen punaisten bikinien alaosa pysyi juuri ja juuri hänen yllään neitokaisen noustua merestä rannalle.

Lontoon Greenwichissä syntynyt Precious Muir on ammattilaismalli ja näyttelijätär. Neitokainen aloitti malliuransa jo neljävuotiaana. Sittemmin hän on poseerannut lukuisissa katalogikuvissa, lehdissä, televisiomainoksissa ja muotinäytöksissä. Nykyään hän asuu New Yorkin Manhattanilla.