Sam Faiersin bikinikuvat päätyivät verkkoon – poikaystävä ylpeänä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläisen The Only Way Is Essex -televisiosarjan tähtisiskokset Billie ja Sam Faiers herättävät aika ajoin paparazzien kiinnostuksen myös muualla kuin kotimaassaan. Äskettäin povekkaasta Samista levisi esimerkiksi kuvia, joissa hän näytti masturboivan uima-altaalla.

Nyt 22-vuotias neitokainen on ollut Dubaissa lomailemassa poikaystävänsä Joey Essexin kanssa. 23-vuotias julkkismies olikin varsin ylpeä muodokkaasta tyttöystävästään ja julkaisi Twitter-blogissaan heistä yhteiskuvia. Otoksissa Samin yllä nähdään keltaiset, rintavarustusta korostavat bikinit.

Sam Faiers kertoi äskettäin, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.