Teinityttö ei noudattanut kotiintuloaikaa – isä keksi nolon rangaistuksen

Lifestyle · Neea Jokinen

Vanhemmat saattavat määrätä lapsensa kotiarestiin, jos he ovat käyttäytyneet huonosti. Joskus perheen päät toteuttavat tehokkaita ja häpeällisiä rangaistuksia saadakseen nuorensa tajuamaan tekonsa typeryyden.

Nyt erään perheenisän uutisoidaan nolanneen sääntöjä rikkoneen teinityttärensä opettavaisella rangaistuksellaan. Verkossa julkaistiin hiljattain otos, jossa kalju mies poseeraa mustaan t-paitaan sonnustautuneen tytön kanssa. Mies osoittaa sormellaan tytön paitaa, johon on painettu isän vihainen kuva.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

– Katsokaa mitä ystäväni teki. Hän käski tytärtään käyttämään kyseistä t-paitaa viikon ajan koulussa rangaistuksena, koska tyttö ei noudattanut kotiintuloaikaa, Reddit-kuvapalvelun käyttäjä kirjoitti.

Käyttäjän mukaan teinityttö joutui pesemään t-paidan joka päivä ennen kouluun menoa. Joidenkin kuvan katsojien mielestä rangaistus on todella opettavainen ja hauska. Erään kommentoijan mielestä on puolestaan törkeää nolata lapsensa julkisesti.