Torille ilmestyi mystinen nappi – ja ohikulkija meni painamaan sitä

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuonna kansainväliseen nettisuosioon nousi video, jossa nähtiin TNT-televisiokanavan toteuttama näyttävä mainostempaus. Belgiassa sijaitsevalle torille asetettiin mystinen punainen nappi, jota painaneet ihmiset saivatkin todistaa uskomattoman tapahtumasarjan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu kanavan uusin mainostempaus, joka jatkaa viimevuotiseen tapaan samaa linjaa. Hollannissa kuvatulla nettivideolla nähdään kadunkulmaan asetettu mystinen nappi. Telineen yläpuolella roikkuu nuoli, jossa kehotetaan painamaan nappia draaman aiheuttamiseksi.

Eräs lippispäinen nuorukainen päättää painaa punaista nappia. Utelias ohikulkija saakin pian todistaa näyttävää tempausta. Napin painamisen jälkeen taivaalta laskeutuu yhtäkkiä siniseen asuun pukeutunut hahmo, joka kysyy nuorukaiselta salaperäisen kysymyksen. Vastauksen jälkeen kadulla alkaa tapahtua kummia, ja tapahtumat loksauttavat ohikulkijoiden leuat.