Vuoden 2012 kivuliaimmat mokat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hauskat kompuroinnit ja nolot mokat päätyvät usein videolle, kun uhkarohkeat ihmiset kokeilevat erilaisia temppuja ja hyppyjä. Mokavideon katsominen voi luoda katsojan kasvoille kivuliaita irvistyksiä, sillä esimerkiksi asfaltille kaatuminen tuntuu ajatustasollakin karmivalta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu vuoden 2012 näyttävimmät ja hulvattomimmat mokat videokoosteen merkeissä. FailArmy-viihdesivusto on koonnut yhteen hauskoja videopätkiä, joissa ihmiset mokailevat niin harrastustensa kuin arkipuuhiensa parissa.

Nettivideolla nähdään muun muassa, kuinka yläosattomissa oleva innostunut mies hyppää jäätyneen uima-altaan päälle kivuliain seurauksin. Videolla nähdään myös, kuinka eräs mies jää roikkumaan shortseistaan golfauton katolle. Video on noussut lyhyessä ajassa nettihitiksi, sillä sitä on katsottu jo 24 miljoonaa kertaa.