Dominic Monaghan ei ole katsonut Lost-sarjan viimeistä jaksoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Menestyneestä Lost-televisiosarjasta tuttu Dominic Monaghan oli pitkään on-off -suhteessa sarjan vastanäyttelijänsä Evangeline Lillyn kanssa. Pari erosi lopullisesti vuonna 2009. Sittemmin Dominic on ollut otsikoissa haukuttuaan julkisesti Lost-tähti Matthew Foxia.

Nyt Taru Sormusten Herra -elokuvistakin tuttu Dominic Monaghan on paljastanut, ettei hän ikinä nähnyt Lost-sarjan viimeistä jaksoa. 36-vuotias näyttelijä työsti jakson ilmestymisen aikoihin I Sell The Dead -kauhuelokuvaa. Mies kertoo Huffington Post -lehden haastattelussa pelänneensä, että olisi ottanut elokuvaan liikaa vaikutteita Lost-sarjan Charlie-hahmostaan.

– Minun aivoni ovat kuin sieni, sillä imen hahmoihini paljon luonteenpiirteitä ystävistä tai muista näyttelemistäni henkilöistä. En halunnut katsoa Lost-sarjan Charlieta, sillä tiesin, että elokuvassa näyttelemästäni hahmosta tulisi liian samanlainen, Dominic Monaghan kertoo.

Monaghan myös toteaa, että hänen täytyisi katsoa koko sarja uudelleen läpi, mikäli hän haluaisi katsoa viimeisen jakson nyt. Mies on tietoinen sarjan viimeisen jakson herättäneen närää useissa Lost-faneissa, mutta puolustaa sarjan tekijöitä.

– Kaikkien ihmisten miellyttäminen on mahdotonta. Lostilla on miljoonia faneja ympäri maailmaa. Oli paljon ihmisiä, jotka pitivät viimeisestä jaksosta, ja tuli aina olemaan ihmisiä, joille se olisi pettymys, Dominic totesi.