Irina Shayk tweettasi kuvansa spinning-tunnilta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk on tällä hetkellä yksi alansa kuumimmista nimistä. Neitokainen esiintyy nykyään usein niin mainos- kuin paparazzikuvissa rohkeissa asuissa. Shayk teki aikoinaan läpimurtonsa mallimarkkinoille, kun hän esitteli vartaloaan Sports Illustrated -lehdessä.

Nyt 27-vuotias Irina Shayk on julkaissut Twitter-blogissaan paljastavan kuvan, jossa hän esittelee treenattuja vatsalihaksiaan. Brunette nähdään otoksessa valkoisissa urheiluliiveissä, joissa on hyvin antava kaula-aukko. Hikinen kaunotar poseeraa otoksessa miespuolisen ystävänsä kanssa.

– Näin vietämme sunnuntai-illan. Pyöräilytunnilla, Irina Shayk kirjoitti blogissaan yli 200.000 seuraajalleen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut lukuisten lehtien kansikuvissa ja muun muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Hän on seurustellut futistähti Cristiano Ronaldon kanssa jo parin vuoden ajan.