Kanye West ei halua lapsestaan räppäriä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuvan Kimyen, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin, kerrottiin vastikään odottavan lasta, jonka sukupuoli ei ole vielä tiedossa. Kanyen kerrottiin tekevän lapselle Dr. Seussin satuihin pohjautuvia kappaleita.

Kanyen ja Kimin yhteinen vauva ei ole vielä edes syntynyt, mutta muusikon kerrotaan jo suunnittelevan tulevien lastensa tulevaisuutta. Daily Star -lehden mukaan Kanye ei halua jälkikasvunsa seuraavan miehen jalanjälkiä artistiuralle. Sen sijaan tähti haluaa lapsensa menevän huippuyliopistoon ja aloittavan sen jälkeen uran liiketoiminnan parissa.

Lehden mukaan 35-vuotias Kanye West on Kimin raskauden myötä jopa kieltänyt hiphop-musiikin taloudessaan. Hänen väitetään uskovan, että klassisen musiikin kuuntelu tekee lapsesta älykkäämmän. Tästäkin huolimatta pariskunnan kerrottiin taannoin suunnittelevan yhteisen dueton nauhoittamista lastaan varten.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa; ensin Damon Thomasin ja sitten Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivän ajan. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.