Kardashianien äidille huippudiili televisioon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkiksen huhuttiin taannoin haaveilevan omasta keskusteluohjelmasta.

Nyt 57-vuotiaan Kris Jennerin unelma on käynyt toteen, sillä hän on saanut oman keskusteluohjelman Twentieth Television -kanavalle. Bisnesnaisen uudessa keskusteluohjelmassa nähdään julkkisvieraita, joiden kanssa hän keskustelee muodista, kauneudesta ja elämäntyylistä. Jennerin mukaan hän ei jaksa odottaa kuvausten alkua.

– Tämä on jotain, mistä olen haaveillut koko elämäni. Unelmien täyttymys! En jaksa odottaa uuden seikkailuni alkamista, Kris Jenner kertoi The Daily Mail -sivuston mukaan.

Twentieth Television -kanavan edustaja Stephen Brown uskoo, että Kris Jenneristä tulee huippuhyvä keskusteluohjelman emäntä. Miehen mukaan Kardashianien äiti on luonut tyttärilleen ja itselleen menestyneen uran. Brownin mielestä realitymamma on rehellinen ja viihdyttävä julkkistähti, jolla on kaikki ominaisuudet menestykseen.

Kardashianit ovat joutuneet jo muutaman kerran törkeiden pilailijoiden uhreiksi. Esimerkiksi aiemmin tässä kuussa perheen Los Angelesissa sijaitsevaan kotiin tuli SWAT-tiimi, 15 poliisia ja kolme helikopteria pilapuhelun takia. Pilasoittaja väitti hätäpuhelussa, että Kardashianien kodissa olisi ammuttu laukauksia. Sittemmin poliisi sai tietää tapauksen olleen pilasoitto. Pilailijoiden tiedetään myös hälyttäneen sosiaaliviranomaiset julkkistähtien kotiin.