Rita Oran rinta oli pullahtaa niukasta esiintymisasusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Rita Ora nimettiin jo kauan sitten Rihannan manttelinperijäksi, ja hän onkin menestynyt hyvin. Tosin paremmin kohujulkisuuden kuin hittibiisien saralla. Realitytähti Rob Kardashianista taannoin eronnut Rita poseerasi äskettäin rannalla Snoop Doggin kanssa.

Rita seurustelee parhaillaan soul-tähti Diana Rossin pojan, näyttelijä Evan Rossin kanssa. Nyt hänet on kuitenkin kuvattu uimarannan sijaan keikalla, jossa hänen niukka asunsa oli paljastaa liikaa paljasta pintaa. Kuvaajien tunnelmat nimittäin sähköistyivät, kun he huomasivat esiintymisasun valahtaneen vaarallisen alas.

Jugoslavian Pristinassa syntynyt 22-vuotias Rita Ora signeerattiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille jo neljä vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Jay-Z:n on aiemmin ajateltu olevan blondille isällinen mentori, mutta taannoin heillä väitettiin olleen seksisuhde keskenään.