Chris Brown poisti Instagram-tilinsä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu r&b-tähti Chris Brownin elämässä ei ole tylsää päivää. Mies joutui äskettäin käsirysyyn biseksuaalin laulajan, Frank Oceanin kanssa. Riitaa tutkitaan parhaillaan Brownin hyökkäyksenä tähden päälle, vaikka mediassa on liikkunut juoruja myös toiseen suuntaan.

Kohu raastoi Chrisiä sen verran, että mies päätyi julkaisemaan Instagram-tilissään Jeesus-kuvan, ja hän vertasikin kuvalla itseään kovia kokeneeseen vapahtajaan. Julkaisu herätti välittömästi hurjan palauteryöpyn miestä vastaan. Nyt Brown päätti jättää Instagramin kokonaan.

– Sosiaalinen media vie pois tuntemuksen siitä, miksi olemme edes erityisiä tai ikoneja. Tämän sanottuani etäännytän itseni tästä maailmasta, kertoi Chris Brown The Sun -lehden mukaan viimeisessä viestissään.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Heidät bongattiin äskettäin katsomassa koripallo-ottelua hempeissä tunnelmissa.