Cintia Dicker kokeili Zumbaa – julkaisi seksikkäät sporttikuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialainen mallikaunotar Cintia Dicker on saavuttanut jo mittavan uran omalla alallaan. Neitokainen tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron seksikkäistä kuvista, joissa hän on esiintynyt vuodesta 2009 lähtien.

Nyt Cintia on kokeillut Zumba-jumppaa. Hän julkaisi treenisessiostaan hikisen kuvasarjan, jossa neitokainen esittelee timmiä kroppaansa tiukassa sporttiasussa. Minitoppi tuo esille esimerkiksi mallikaunottaren litteän vatsan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

26-vuotias Cintia Dicker on esiintynyt lukuisissa mainoskampanjoissa. Hänet on nähty esimerkiksi Ann Taylor, Macy’s ja L’Oréal – brändien mainoskasvona. Neito on poseerannut lisäksi Marie Claire, Teen Vogue ja Sports Illustrated -lehtien kuvissa.