54-vuotias Denise Welch bikineissä Karibialla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijätär ja televisiojuontaja Denise Welch tunnetaan parhaiten Coronation Street -saippuasarjasta, jossa hän näytteli kolmen vuoden ajan Natalie Barnes -roolihahmoa. Tähti järkytti taannoin fanejaan, kun hän paljasti käyttäneensä kovia huumeita ohjelman kuvausten aikana.

Nyt Denise Welchin tuore kihlattu Lincoln Townley on julkaissut Twitter-blogissaan paljastavan kuvan rakkaastaan. Mies on ilmeisestikin todella ylpeä tulevan vaimonsa vartalosta, sillä otoksessa näyttelijätär poseeraa mustissa bikineissä.

Denise Welch julkaisi muutama vuosi sitten elämäkertakirjan, jossa hän paljasti rajuja asioita menneisyydestään. Näyttelijätär kärsi pitkään huumeongelmista, sillä hän oli riippuvainen muun muassa kokaiinin käytöstä. Vakavan huumeongelman lisäksi hän kärsi myös masennuksesta. Naisen mukaan hän lopetti huumeiden käytön, kun hän huomasi aineiden tuhoavan hänen elämänsä. Welch kutsui usein huumediilerinsä Coronation Street -hittisarjan kuvauksiin, ja käytti huumeita takahuoneen kylpyhuoneessa.