Saippuasarjan kaunotar surmattiin ja paloiteltiin – veli tuomittiin murhasta

Ohhoh! · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar EastEnders Gemma McCluskie murhattiin taannoin Britannian Shoreditchissä. Poliisit ryhtyivät nopeasti epäilemään, että tappaja oli näyttelijättären veli Tony McCluskie. Nyt veli on todettu tuomioistuimessa syylliseksi murhaan, eli teko katsottiin harkituksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Surmahetkellä 36-vuotias Tom McCluskie kertoi oikeudessa saaneensa raivokohtauksen, koska hänen 24-vuotias siskonsa oli pahoinpidellyt häntä. Miehen mukaan hänen viimeinen muistikuvansa oli se, että sisko oli hyökkäämässä hänen kimppuunsa puukko kädessä. Oikeus ei kuitenkaan uskonut tarinaa. Syyttäjän mukaan mies suivaantui siksi koska Gemma McCluskie oli käskenyt häntä poistumaan asunnosta. Surman jälkeen ruumis oli paloiteltu kuuteen osaan ja heitetty kanaaliin Lontoossa.