Hämmästyttävä näky Burger Kingissä: Ruumisauto saattueineen autokaistalla!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaiset ovat tunnettuja rakkaudestaan pikaruokaa kohtaan. Pennsylvanian osavaltiossa asuneelle miehelle hampurilaiset olivat sydäntä niin lähellä, että rakkauden kohde huomioitiin myös hänen hautajaisissaan.

Edesmenneen David S. Kime Jr.:n hautajaissaattue poikkesi nimittäin matkallaan paikallisen Burger King -ravintolan autokaistalla. Hautajaisiin osallistuneet läheiset ostivat ravintolasta yhteensä 40 Whopper Jr. -hampurilaista. Yhden he laskivat Davidin hautaan, evääksi hänen viimeiselle matkalleen.

Kuva: Oddee.com
Kuva: Oddee.com

Miehen tyttären, Linda Phielin mukaan kyseessä ei ollut mikään vitsi, vaan tapa osoittaa kunniaa hänen isäänsä kohtaan ja niille asioille, jotka toivat iloa tämän elämään. Linda kertoo York Daily Record -lehdelle hänen äitinsä pitäneen huolen siitä, että David söi terveellisesti. Vaimon kuoltua mies kuitenkin alkoi syömään lähinnä pikaruokaa. David S. Kime Jr. kuoli sydänvaivoihin 88-vuotiaana.

– Lääkärit kertoivat Davidille, että hän eläisi pidempään, mikäli hän söisi terveellisemmin. Hän kuitenkin vastasi, ettei hän eläisi sillä tavalla pidempään. Aika vain tuntuisi menevän hitaammin, sillä hänen olonsa olisi kurjempi, Linda Phiel kuvaili.