Kohuparin BB-pelleilyn tulos: ”Haluamme lapsen Britanniassa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaiset kohujulkkikset Heidi Montag ja Spencer Pratt nähtiin äskettäin Britannian Big Brother -talossa ohjelman julkkisversiossa. Pariskunta äänestettiin talosta suhteellisen pian ulos, minkä jälkeen he kertoivat pelänneensä siellä henkensä puolesta.

Nyt brittiläisten sydämiin julkealla käytöksellään päässeet Heidi ja Spencer suunnittelevat uusimpien raporttien mukaan muuttoa Britanniaan. Speidi-nimellä tunnettu pari on omien sanojensa mukaan ihastunut maahan. He suunnittelevat perheen perustamista Englannin maaseudulle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

26-vuotias povipommi ihailee hurjasti brittijulkkiksia, kuten Victoria Beckhamia ja herttuatar Catherinea. Hän kertoi samalla unelmoivansa lapsien tekemisestä. Aikaisemmin aviomies Spencer on ollut ideaa vastaan, mutta nyt hänkin on realityohjelman myötä pehmennyt ajatukselle.

– Voimme hyvinkin päätyä hankkimaan lapsia, ja he voisivat syntyä Britanniassa. Kun Heidi toistelee minulle rakkauttaan, on vaikea olla antamatta periksi, kertoi Spencer Pratt Daily Star -lehdelle.

Heidi Montag ehti harrastaa julkkisten Big Brother -ohjelmassa villiä ja äänekästä seksiä aviomiehensä kanssa. Kauneusleikkauksissa itseään parannellut blondi suuttui myös vastikään talon povipommi Lacey Banghardille, joka paljasteli itseään suihkussa. Montagia raivostutti eniten se, että siippa Spencer Pratt pääsi ihastelemaan nakuna peseytyvän glamourmallin muotoja.