Johanna Tukiaisen henkivartijan tulee ”nukkua saman peiton alla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen kertoi aiemmin tällä viikolla Facebookissa, että hänen hotellihuoneeseen murtauduttiin Tampereella ja hänen omaisuutta tuhottiin ja heitettiin ikkunasta. Sittemmin Johanna kertoi hakevansa itselleen henkivartijaa.

– Nyt on henkivartija haussa, hakemukset: johanna (miuku) dollsdancers.fi. Henkivartijani pitäisi tulla kaikille keikoilleni mukaan ja nukkua samassa hotellihuoneessa kanssani, koska ilmiselvästi myös hotellihuoneisiin pystytään murtautumaan, Johanna Tukiainen kirjoitti Facebookissa.

Tänään pikkusisko Julia Tukiainen tarkensi ilmoitusta ja totesi, että henkivartijan tulisi voida nukkua siskosten kanssa saman peiton alla. Siitä hyvästä henkivartijan palkkaa olisi syytä alentaa tuntuvasti.

– Jos ehtona on, että joko mun tai Johannan vieressä pitää nukkua hotellissa saman peiton alla turvamme suojaamiseksi täysin, mies saa herkulliset ilmaiset illalliset kanssamme, hyvää seuraa kauniilta ja tunnetuilta blondeita, niin sanoisin, että henkivartijan pitäisi melkeenpä toimia ihan ilmaiseksi….. Julia Tukiainen kirjoitti.