Rita Ora uima-altaassa – lasiseinä paljasti vedenalaisen näyn

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rita Ora on ollut viime aikoina runsaan mediahuomion kohteena rakkauselämänsä merkeissä. Erottuaan realitytähti Rob Kardashianista hänen on uutisoitu deittailevan Diana Rossin poikaa, näyttelijä Evan Rossia.

22-vuotias neito on ollut viime päivinä lomalla Thaimaassa. Rita osallistui matkansa aikana myös uuden musiikkivideonsa kuvauksiin. Hän julkaisikin Twitter-blogissaan tilanteesta seksikkäitä bikinitoksia. Eräässä kuvista hänen ystävänsä, tyylikonsultti Kyle De’Volle ryntää kuvaan ja yllättää poptähden.

Rita Ora signeerattiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille neljä vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Jay-Z:n on aiemmin ajateltu olevan blondille isällinen mentori.