Adrianne Curry ei ujostele – peppuvako paljastui sänkykuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -televisiokilpailun vuoden 2003 voittaja Adrianne Curry vihjasi äskettäin medialle uudesta miehestään julkaisemalla verkossa seksikkään otoksen, jossa tatuoitu komistus kourii hänen paljaita rintojaan.

30-vuotias mallikaunotar ei tunnetusti ujostele kameroita, ja nyt hänet nähdäänkin arkisessa sänkyotoksessa. Kuvassa on kuitenkin eräs silmiinpistävä yksityiskohta. Adrianne ei ole selvästikään välittänyt vetää housujaan tarpeeksi ylös kuvaa otettaessa. Siinä nimittäin vilkkuu neidon peppuvako.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.