Unelmien poikamies -ohjelma toimii: Futistähti löysi seksikkään tyttöystävän!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Unelmien poikamies -realitysarja on pyörinyt televisiossa menestyksekkäästi jo vuodesta 2002. Romanttisesta deittiohjelmasta on kehitelty lukuisia eri versioita maailmalla. Esimerkiksi Kanadassa valittiin taannoin Unelmien poikamies -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden tähdeksi jalkapalloilija Brad Smith.

Nyt 29-vuotias Brad Smith näyttää löytäneen sen oikean Unelmien poikamies -realitykilpailun avulla. Kanadalaiskomistus nimittäin kihlasi vähän aikaa sitten Bianka Kamber -nimisen naisen, johon hän tutustui deittiohjelmassa. Pariskunta bongattiin lomailemassa Karibialla, jossa he nautiskelivat auringosta uima-asuissa.

Suomen televisiossa nähtiin vuonna 2008 Unelmien poikamies -ohjelma, jossa maalivahti Antti Peltonen etsi itselleen tyttöystävää. Julkkistähti kosi realityohjelmassa Bettina-nimistä naista, mutta heidän suhteensa päättyi vain viikon kestäneen seurustelun jälkeen. Unelmien poikamies -deittiohjelmaa on pidetty vain käsikirjoitettuna viihdesarjana. Ohjelmassa toisensa löytäneet pariskunnat ovat yleensä eronneet pian kuvausten loppumisen jälkeen.