Courteney Cox: ”Alastonkohtaukset eivät ongelma”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alunperin Frendit-sarjassa läpimurtonsa tehnyt Courteney Cox näyttelee nykyään nuoria miehiä iskevien vanhempien naisten elämästä kertovassa Puumanainen, eli Cougar Town, -televisiosarjassa. Sarjan bikinikohtaukset ovat herättäneet spekulaatiota siitä, onko näyttelijätär ottanut silikonirinnat.

Nyt 48-vuotias näyttelijätär on paljastanut, ettei alastonkohtausten tekeminen tuota hänelle ongelmia. Puumanainen-sarjan uudella kaudella tullaan näkemään kohtaus, missä Courtney Coxin hahmo Jules Cobb ja tämän poikaystävä Grayson Ellis viettävät yhteistä ”alastonpäivää”. Tähden mukaan sarjan työryhmä oli hämmästyttävän sujut alastonkohtauksia kuvattaessa.

– Kaikki olivat ok sen kanssa, että ihmiset olivat alasti. He kävelivät ympärillämme, poikaystävääni näyttelevä Josh Grayson seisoskeli alasti, mutta kukaan ei kiinnittänyt mitään huomiota. Se oli huvittavaa, Courtney Cox paljastaa OK!-lehdelle.

Maailman suosituimmasta sitcom-sarjasta tuttu Cox, eli Frendit-sarjan Monica, sai lapsen silloisen aviomiehensä, David Arquetten, kanssa vuonna 2004. Coxin ja Arquetten perheonni oli tuolloin ylimmillään, sillä heidän tiedettiin yrittäneen jälkikasvua jo useamman vuoden ajan. Pariskunnan avioero astui voimaan vuonna 2012.