Ei kannata pelata golfia juovuksissa – tai voi käydä näin köpelösti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Golfaajat keskittyvät yleensä svingiinsä useiden sekuntien ajan ennen mailan heilauttamista. Kärsimättömimpien pelaajien golfsvingit voivat mennä pieleen, jos lyöntiä ei ole juurikaan suunnitellut. Nyt verkossa naurattaa erään kännisen golfaajan moka.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään, kuinka hattuun ja siniseen kauluspaitaan sonnustautunut mies hoipertelee golfkentällä iloisissa tunnelmissa. Videon kuvaaja kertoo, kuinka miehen golfpallo on pudonnut aivan vesiesteen kupeeseen. Pinkkihousuinen mies kävelee pallonsa luokse alamäkeen.

Videon tekstin mukaan mies on juonut yhdeksän shottilasia vodkaa golfpelinsä aikana. Alkoholimäärä näyttääkin iskeneen mieheen, sillä golfaaja horjuu epäilyttävästi alamäessä. Svingi meneekin odotettavasti täysin pieleen, sillä mies molskahtaa vesiesteeseen. Golfkaverin naurusta ei ole tulla loppua.