Hilary Duff pilasi kasvonsa – näyttää sammakolta?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lizzie McGuire -teinisarjan jälkeen lukuisissa elokuvissa näytellyt Hilary Duff tunnetaan myös poptähdenä. Neitokainen on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa laihdutuskuurinsa vuoksi. Hilary Duff on nimittäin yrittänyt karistaa raskauskilojaan muun muassa nyrkkeilyn avulla.

Nyt 25-vuotias Hilary Duff on noussut kohuotsikoihin uuden ulkomuotonsa vuoksi. Naisen nimittäin väitetään liittyneen plastiikkakirurgisia operaatioita tehneiden julkkiskaunottarien joukkoon. Duffin epäillään turvottaneen huuliaan botox-ruiskeilla. Näyttelijättären tuoreimmat kuvat toimivat ikään kuin todistusaineistona. Otoksissa vaaleahiuksisen tähden huulet näyttävät huomattavasti aiempaa muhkeammilta.

Hilary Duff on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, kirjailija ja näyttelijä. Texasissa varttunut Duff nousi kuuluisuuteen jo teini-iässä Disney-tähtenä. Sittemmin hän on kunnostautunut muun muassa muotimaailmassa. Kaunotar alkoi seurustella vuonna 2007 NHL-jääkiekkoilija Mike Comrien kanssa. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa Lucan maaliskuussa.