Jenelle Evans raskaana – aviomies kiinni pettämisestä: ”Oletko vi**u tosissasi?!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tunnetuin tähti Jenelle Evans on jatkuvasti otsikoissa joko päihdesekoilujensa tai myrskyisän rakkauselämänsä takia. Nuori nainen kertoi äskettäin tulleensa toistamiseen raskaaksi, koska hän unohti muutaman ehkäisypillerin.

Nyt 21-vuotias Jenelle Evans väittää joutuneensa petetyksi. Neitokaisen mukaan hänen tuore aviomiehensä Courtland Rogers vieraili toisen naisen luona intiimeissä merkeissä. Jenelle Evansin mukaan hän on täysin murtunut tapahtuneesta. Teiniäiti vuodatti tuntemuksiaan faneilleen Twitter-blogissaan, ja ajautuikin pian julkiseen riitaan aviomiehensä kanssa.

– OLETKO V**TU TOSISSASI?! Sydämeni on murtunut, sillä minua on huijattu. Onnellisuutta ei ole tässä maailmassa, Jenelle Evans kirjoitti Twitter-blogissaan.

– Menin eilen juhlimaan, vedin kännit ja tulin kotiin kolmelta aamuyöllä. Jätin raskaana olevan vaimoni yksin nukkumaan, mutta en todellakaan pettänyt, Courtland Rogers vastasi.

– Haluatko, että kerron kaikille teostasi? Jenelle Evans kirjoitti.

– Nyt meni hermot!!! Lupaan Jumalan nimeen, että olen aivan v**un masentunut. Tarvitsen vaimoni käsivarsilleni kertomaan, että kaikki on hyvin. Hän tarvitsee paremman miehen, joka ei ole tällainen paskakasa, Courtland Rogers kirjoitti verkossa.

Pariskunta on ajautunut aiemminkin julkiseen riitaan Twitter-palvelussa. Heidän huhuttiin eronneen viime vuonna vain 26 päivän avioliiton jälkeen, mutta rakastavaiset palasivat nopeasti takaisin yhteen. Jenelle Evansin kerrotaan kuitenkin olevan raivoissaan aviomiehensä juhlivasta elämäntyylistä.

Raskaana olevalla teiniäidillä on ennestään kolmevuotias Jace-poika, jonka huoltajuus on neitokaisen Barbara-äidillä. Sosiaaliviranomaiset ottivat pojan taannoin huostaan Jenelle Evansin huumesekoilujen ja pidätysmääräysten takia. Myös Courtland Rogersilla on yksi lapsi aiemmasta suhteestaan.

Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Nuori neitokainen on huhujen mukaan edelleen rajussa päihdekoukussa, sillä hänen kerrotaan käyttävän muun muassa heroiinia. Evans on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia. Teiniäiti ajautui usein tappeluihin entisen kihlattunsa Gary Headin kanssa. Hän on syyttänyt huumeriippuvuudestaan entistä poikaystäväänsä Kieffer Delpiä.